Fitness bij prima life

Fitness afgestemd op wat je echt nodig hebt

Fitness bij Prima Life gaat verder dan bij een reguliere sportschool. Veel verder.

Een professioneel team van instructeurs en fysiotherapeuten gaan onze trainingsprogramma’s nauwkeurig op jou afstemmen.

Dankzij functionele training en persoonlijke begeleiding op maat weet je zeker dat de oefeningen die je doet, de oefeningen zijn die bij je passen. Je boekt optimale resultaten en dat verschil is duidelijk merkbaar!

prima life fysiotherapie (3)
prima life fitness (3)

Gespecialiseerd in resultaat

Wij zijn gespecialiseerd in:

 

 • Kwaliteit en persoonlijke begeleiding
 • Afstemming op doelgroep en doelstelling
 • Functioneel en gericht trainen
 • Uitgebreide fitheidstesten
 • Aantoonbare resultaten
 • 55+ fitness
 • Trainen bij (chronische) klachten
 • Prima Life voedingsprogramma; Nooit meer diëten

Fitness met een personal trainer

Zoek je meer persoonlijke begeleiding dan in de reguliere fitness? Wil je intensiever trainen of net even wat meer aandacht voor de uitvoering? Of juist op een locatie buiten de sportschool?

Dan kun je terecht bij Prima Life voor personal training.  

 

Onze instructeurs zijn gefocust op persoonlijke begeleiding en hebben allemaal iets unieks te bieden. We luisteren naar jouw behoefte en wij koppelen je aan de trainer die het beste inspelen kan op die behoefte.

Wanneer je personal training volgt, beschik je over alle fitnessfaciliteiten, waaronder voedingsbegeleiding.

prima life fitness (1)
prima life fitness (2)

PRIMA LIFE 55+ FITNESS; ZO FIT ALS U ZICH VOELT!

Als je ouder wordt, verandert jouw lichaam. Dit heeft gevolgen voor uithoudingsvermogen, balans, reactievermogen, mobiliteit en spierkracht; en voor alledaagse activiteiten zoals lopen, fietsen en huishoudelijke taken. 

Door te werken aan balans en evenwicht is het mogelijk om blessures te voorkomen en de conditie te verbeteren. Daarom hebben wij een speciaal trainingsprogramma, speciaal afgestemd op 55-plussers.

Trainen gebeurt in een gezellig en rustige omgeving waarin je persoonlijke begeleiding krijgt. De kwaliteit die wij bieden en de gezellige sfeer zorgt ervoor dat het merendeel van onze leden al jaren bij ons trainen.

Optimale resultaten door een persoonlijk trainingsprogramma

Prima Life is méér dan een sportschool. Verschillende instructeurs en fysiotherapeuten (met meerdere specialisaties) werken samen om het trainingsprogramma af te stemmen op wat jouw lichaam écht nodig heeft.

Je kunt bij ons terecht voor een persoonlijk trainingsprogramma; of uitdagende groepslessen zoals pilates of bootcamp.

Wat je ook kiest: het resultaat is een aanpak op maat, waarbij je de oefeningen gaat doen die je ook echt helpen om je doelen te bereiken.

Haal het beste uit jezelf!

groepsles pilates

“Twee of drie keer per week sport ik er. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Ik ga met plezier er heen.”

Haal het beste uit jezelf

Je bent altijd welkom bij Prima Life. Voor advies, voor informatie over fitness of gewoon voor een vers glas bronwater… Je mag altijd langskomen. En bellen kan ook, op 0522 – 237 530. 

Je kan ons natuurlijk ook volgen via Facebook.

Contact

3 + 12 =

Prima Life voedingsbegeleiding

Een gezond gewicht bereiken is voor veel mensen niet makkelijk. Diverse diëten beloven u snel gewichtsverlies, maar werken vaak niet, of slechts tijdelijk. Te snel, te veel gewicht verliezen is bovendien niet goed voor uw lichaam.

Verantwoord afvallen, onder de juiste begeleiding en met praktische adviezen – dat biedt het Prima Life programma voor voedingsbegeleiding. Met dit programma kiest u voor een duurzaam en verantwoord alternatief ten opzichte van de talloze diëten die niet werken!

Hoe werkt het?

In het programma gaan wij uit van een optimale stofwisseling. Een voedingsschema zorgt ervoor, dat u op de juiste momenten de juiste hoeveelheden van de juiste voeding binnen krijgt. Hierdoor heeft u de hele dag energie en blijft uw stofwisseling hoog. Een hoge stofwisseling voorkomt dat uw lichaam in de vaak genoemde “spaarstand” komt – de fase waarin het lichaam voeding opslaat als reserve in de vetcellen.

Om precies te weten hoeveel u moet eten berekenen wij één keer per week uw energiebehoefte. Dit doen wij aan de hand van uw lengte, gewicht, vetpercentage en leefpatroon. U ontvangt elke week een voedingsschema, dat bestaat uit zeven dagmenu’s. Daarnaast krijgt u een boodschappenlijst, met daarop alle producten en ingrediënten die u per week nodig heeft. Elk dagmenu bestaat uit zes eetmomenten: drie hoofdmaaltijden en drie tussendoortjes. De menu’s zijn zeer afwisselend: zo zet u achttien weken lang steeds iets anders op tafel!

Het beste dieet, is het dieet dat u vol kunt houden zonder moeite! Geïnteresseerd?

Prima Life en Doorlopend Beter

 

Prima Life en Cor Knipmeijer van Doorlopend Beter werken samen op het gebied van hardlopen en wandelen om het beste uit je lichaam te halen.

Een gezond en vitaal lichaam draagt daadwerkelijk bij aan een gelukkig leven, of je nou topsporter ben of een 50+’er. Een lichaam bepaalt hoe iemand in het leven staat.

Cor Knipmeijer is gespecialiseerd in de Chi-looptechniek. Hij leert je graag hoe je met deze techniek op een ontspannen en blessurevrije manier kunt hardlopen of wandelen.

Prima Life is gespecialiseerd in het begeleiden van sporters op ieder niveau. Zij gebruiken hun kennis en ervaring op preventief vlak, maar ook als er een blessure is ontstaan.

 Wil je meer informatie? Neem dan gelijk contact op met ons.

Hoe werkt het?

ChiRunning is een manier van hardlopen waarbij je vanuit een sterke kern op een ontspannen manier kunt voortbewegen zover en zo lang je wilt. Het is een techniek waarbij je de zwaartekracht het werk laat doen. Je landt op je middenvoet onder je lichaamszwaartepunt. Je belast spieren en gewrichten veel minder en spaart energie, waardoor je verder of harder kunt lopen. Door dit alles is de kans op blessures uitermate klein. Met ChiRunning rolt de weg onder je door!

Met ChiWalking ontspannend wandelen terwijl je fit blijft? ChiWalking leert je te wandelen op een manier die bijdraagt aan fysieke en mentale gezondheid. Je loopt gemakkelijker, soepeler en geniet van elke stap die je zet. Je ontziet het lichaam en hebt dus minder last van pijntjes en blessures.

Met ChiWalking blijf je fit tot op hoge leeftijd en geniet je voortaan van elke wandeling.

Er worden regelmatig workshops ChiRunning en ChiWalking georganiseerd. Kijk voor het workshop programma op de website of informeer naar de mogelijkheden.

De samenwerking tussen Prima Life en Doorlopend Beter biedt unieke kansen op het gebied van:

 • Loopanalyse
 • Trainingsadvies
 • Techniektraining
 • Revalidatie

Loopanalyse
Als je eens wilt laten kijken naar je looptechniek, kun je bij Prima Life en Doorlopend Beter een loopanalyse laten maken. Bij een loopanalyse kijken wij naar jouw manier van lopen. Dit doen we door middel van video-opnames. Hierbij kijken wij naar jouw wandel- en hardloopgewoontes.

Aan de hand van deze opnamen geven wij je tips en trucs om je techniek te verbeteren.

Trainingsadvies
Samen kunnen de looptrainer en sportfysiotherapeut bepalen of de huidige training past bij jouw belastbaarheid. Uit dit overleg zullen dan adviezen komen. Deze kunnen gericht zijn op trainingsintensiteit en trainingsomvang, maar ook of je aanvullende training nodig hebt.

Techniektraining
Techniektraining is gericht op het verbeteren van de looptechniek. Hierdoor loop je efficiënter en is de kans op blessures minder groot. De looptrainer kan aan de hand van de loopanalyse een gericht plan maken om jou efficiënter te laten lopen.

Revalidatie
Ondanks de juiste opbouw en trainingsvormen kan het nog steeds zo zijn dat er blessures ontstaan. De sportfysiotherapeut bij Prima Life helpt je, in samenwerking met de looptrainer, om weer terug te komen op je oude niveau.

Sparta Nova
Dit is een programma wat inzicht kan geven in de sterke en zwakke punten van het lichaam. De testen die daarvoor gebruikt worden zijn specifiek voor het hardlopen.

Er kan een preventieve screening gedaan worden om te zien waar je zwakke punten liggen en of er een verhoogde kans is op het ontstaan van blessures.

Hieruit komt een rapport en advies met gerichte oefeningen om blessures te voorkomen.

Bij een al aanwezige blessure kan dit programma gebruikt worden om de revalidatie te ondersteunen en er later voor te zorgen dat de blessure niet meer terugkomt.

Recreanten loopgroep
Op dinsdagavond van 18:45 tot 19:45 uur traint de recreanten loopgroep. Deze start vanuit het Spectrum.

Gevorderden loopgroep
Op dinsdagavond van 20:00 tot 21:00 uur traint de gevorderden loopgroep. Deze start vanuit het Spectrum. Deze loopgroep leent zich ook uitstekend om sneller te worden.

Meer weten?
Ben je benieuwd wat Prima Life en Doorlopend Beter voor jou kunnen betekenen, neem dan contact op.

Bekijk onze websites: www.doorlopendbeter.nl

Prima Life Fitness

FITNESS IN MEPPEL
Schoolstraat 4
7941 CA Meppel
0522 – 237 530

 

FITNESS IN RUINEN

Groene Weg 2
7963 BX Ruinen
0522 – 472 400

 

FITNESS IN NIJEVEEN

Nieuweweg 27
7948 AA Nijeveen
0522 – 237 530

 

FITNESS IN ZUIDWOLDE

Oosterweg 14
7921 GB Zuidwolde
0522 – 237 530