Prima life | Beweeg Groep Artrose Heup/Knie

In Nederland hebben ongeveer 900.000 mensen last van knieen heupartrose. Dit geeft vaak vervelende klachten, zoals pijn en stijfheid in de ochtend en tijdens het starten van bewegingen. Artrose is een aandoening van één of meerdere gewrichten. Een gewricht bestaat uit twee botuiteinden, die zijn bekleed met kraakbeen. Het kraakbeen vangt de schokken op en zorgt dat de botuiteinden soepel kunnen bewegen. Bij artrose neemt het gewrichtskraakbeen in kwaliteit af en wordt dunner. Knieof heupklachten als gevolg van artrose zijn vaak goed te verminderen. Waarbij er een operatie kan worden voorkomen. 

Bij PrimaLIFE is er een beweeggroep die de pijn kan verminderen en de bewegingen verbeteren. Gedurende 10 weken u word begeleid door een fysiotherapeut en een fitness instructeur. Waarbij 2 keer per week traint in een kleine groep. De training bestaat uit een circuittraining gericht op de kracht, balans en uithoudingsvermogen. 

De therapie word in de meeste gevallen vergoed   

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. 

 

Uitgelicht in specialisaties: 

Kinderfysiotherapie

De kinderfysiotherapeut is specialist in het behandelen van baby's tot tieners waarbij er sprake is van klachten aan het houdings,- en bewegingsapparaat

Fysiotherapie op het werk? Het werkt!

Wilt u weten wat fysiotherapie kan doen voor uw bedrijf

Therapie voor je handen

Wil je weten wat fysiotherapie voor je handen kan betekenen ?