Prima life | COPD

Heb jij COPD? En krijg jij bij inspanning last van benauwdheid en hoestbuien, dan is het begrijpelijk dat je liever geen lichamelijke activiteiten onderneemt. Maar het is voor jou juist belangrijk dat je conditie verbetert en op peil blijft. Als je minder beweegt, krijg je uiteindelijk meer klachten, waardoor je vervolgens nog minder gaat bewegen en gaat je kwaliteit van leven achteruit.
Fysiotherapie Prima Life heeft een beweegprogramma speciaal voor mensen met COPD. Je begint met een individuele begeleiding en uiteindelijk ga je binnen een groep verder trainen. Tijdens deze training zal aandacht besteed worden aan het verbeteren van de conditie en de kracht, verbeteren van de ademhalingstechnieken en het ophoesten van slijm en het verbeteren van de kennis over COPD.

Om optimale begeleiding te geven werken wij nauw samen met o.a. de huisarts en de huisarts verpleegkundige gespecialiseerd in COPD.

Uitgelicht in specialisaties: 

Kinderfysiotherapie

De kinderfysiotherapeut is specialist in het behandelen van baby's tot tieners waarbij er sprake is van klachten aan het houdings,- en bewegingsapparaat

Fysiotherapie op het werk? Het werkt!

Wilt u weten wat fysiotherapie kan doen voor uw bedrijf

Therapie voor je handen

Wil je weten wat fysiotherapie voor je handen kan betekenen ?