Prima life | ZwangerFit

Wil jij tijdens je zwangerschap graag fit en gezond blijven en na de bevalling weer snel actief worden en doe je dit graag onder deskundige begeleiding, dan is ZwangerFit iets voor jou!

ZwangerFit is een actieve, eigentijdse cursus voor de zwangere en pas bevallen vrouw. De cursus wordt gegeven door Charlotte Klijnstra, een speciaal opgeleide fysiotherapeut en ZwangerFit docente, die door haar specifieke deskundigheid de actieve vrouw in haar zwangerschap en de periode erna, optimaal kan begeleiden. De ZwangerFit lessen bestaan uit wekelijkse, actieve lessen van een uur, met daarnaast vier coachingslessen voor de bevalling en een terugkom moment met het kindje na de bevalling.
De zwangere vrouw kan vanaf de 16e week van haar zwangerschap instromen. Voordeel hiervan is dat fitheid en spierkracht zo lang mogelijk behouden blijft en er al relatief vroeg in de zwangerschap preventief getraind kan worden met bekken- en bekkenbodemspieren. Er is ruime aandacht voor een individueel advies en de trainingen kunnen gemakkelijk worden aangepast aan ieders eigen niveau.

Tijdens de actieve lessen trainen zwangeren en pas bevallenen wekelijks naast elkaar. De actieve lessen zijn op woensdagavond van 20.00 uur tot 21.00 uur.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Charlotte Klijnstra op 0522-237530 of via de mail: charlotteklijnstra@primalife.nl

Uitgelicht in specialisaties: 

Kinderfysiotherapie

De kinderfysiotherapeut is specialist in het behandelen van baby's tot tieners waarbij er sprake is van klachten aan het houdings,- en bewegingsapparaat

Fysiotherapie op het werk? Het werkt!

Wilt u weten wat fysiotherapie kan doen voor uw bedrijf

Therapie voor je handen

Wil je weten wat fysiotherapie voor je handen kan betekenen ?