Van ZwangerFit naar Floor®!

Bij Prima Life  geeft Charlotte Klijnstra al 5 jaar op de woensdagavond ZwangerFit, een actieve training voor zwangere en pas bevallen vrouwen. Door het grote succes van de lessen zit de groep vaak vol, en daarom start per 13 februari collega Evelien Poortema een tweede groep!

Maar dit is niet het enige nieuwtje: Per 12 februari geven we geen ZwangerFit meer, maar wordt het Floor® Zwangerschapstraining en Floor® Hersteltraining! Niet een heel andere training, wel een andere naam en een iets andere organisatie.

Wat je kunt verwachten?

Floor® Zwangerschapstraining: je bent van harte welkom vanaf je eerste bezoek aan de verloskundige of gynaecoloog en wanneer je een termijnecho (rond 3 maanden zwangerschap) hebt gehad. Instappen daarna kan op elk moment en doortrainen tijdens je zwangerschap kan tot zolang als jij het prettig vindt. Vaak is dat tot aan de uitgerekende datum. We trainen in doorlopende groepen. Naast andere zwangere deelneemsters train je ook samen met vrouwen die kort geleden bevallen zijn.

De lessen zijn actief en gericht op het behouden of verbeteren van je kracht, stabiliteit en conditie, maar altijd afgestemd op jouw niveau. Verantwoord sporten tijdens je zwangerschap voorkomt en vermindert klachten en zorgt ervoor dat je zo fit mogelijk aan je bevalling en het moederschap begint. Door onze achtergrond als fysiotherapeut kun je (juist) ook meedoen als je last van je bekken of andere klachten hebt. Als jij wil is er altijd een weg. We hebben uitstekend contact met de verloskundigen in de buurt en kunnen ook altijd even overleggen.

Tijdens de les komt er ongemerkt al veel ter sprake over de bevalling en de kraamtijd, maar we bieden je de mogelijkheid om daarnaast de Floor® Bevallingsvoorbereiding te volgen. Dit zijn 3 lessen van 1 uur met alleen de dames, en 1 partnerles van 2 uur. Dit kan zowel in een groep als privé. De mooiste periode om hiermee te starten is tussen de 25e en 30e week van je zwangerschap.

En wil je na de bevalling ook weer verantwoord toewerken naar een goed herstel?
Dan ben je vanaf 3 weken na de bevalling (of vanaf 6 weken na een keizersnee) welkom bij de Floor® Hersteltraining.

Kortom, Floor® loopt met je mee! Ben je benieuwd? Je kan gratis een proefles mee komen doen. Neem contact met ons op door een mailtje te sturen naar floor@primalife.nl