Wij zijn per direct op zoek naar een sportgeoriënteerde Manueel Therapeut (i.o.) voor minimaal 24 uren per week met mogelijkheid tot uitbreiding van uren. Werkdagen en locaties in overleg! 

OVER ONS: 

Prima Life is een innovatieve praktijk met vestingen in Meppel (Spectrum Medisch Centrum en Kindcentrum ‘Het Palet’) en Ruinen. Daarnaast starten we binnenkort een nieuwe vestiging in Zuidwolde 
In onze praktijk hebben we diverse specialisaties, zoals manuele therapie, sport-, oedeem-, geriatrie-,oncologie-, hand- en kinderfysiotherapie. 
Daarnaast hebben we nog diverse verbijzonderingen, waaronder dry needling, hart-long revalidatie en littekenbehandeling en maken we gebruik van echografie. 

Prima Life wil betaalbare, kwalitatief hoogwaardige zorgproducten leveren in een multidisciplinaire omgeving met aanvulling van de fitness. Hierbij vormen de zes dimensies van positieve gezondheid het uitgangspunt. 

Prima Life ziet zichzelf als een vaste waarde in de keten van (preventieve) gezondheidszorg die er toe doet, waarbij er een breed aanbod is aan specialistische fysiotherapie met samenwerkingsverbanden in zowel de eerste- als tweedelijnszorg. Zo hebben we gezamenlijke spreekuren met o.a. de huisarts en orthopeed en hebben we korte lijnen met de sportarts 

Wij zijn o.a.aangesloten de netwerken ParkinsonNet, ClaudicatioNet, SchouderNetwerk Groot Zwolle, Rugnetwerk Zwolle, Netwerk Oncologie Fysiotherapie Groot Zwolle, Fysiotopics en Plus Fysio Groep Drenthe. 

WAT ZOEKEN WIJ? 

Wij zijn op zoek naar een manueel therapeut (i.o.) die affiniteit heeft met het begeleiden van sporters. Naast de werkzaamheden op de praktijk bestaat er namelijk de mogelijkheid dat jij meegaat als begeleider van de Jumbo-Visma schaatsploeg. In deze rol zul je de schaatsers (manueel therapeutisch) behandelen en ondersteunen bij trainingen, testen en wedstrijden. Het kan zijn dat jij als therapeut meegaat met de schaatsploeg naar het buitenland voor trainingskampen of wedstrijden zoals wereldbekers.  

Verder is het een pre wanneer je gecertificeerd Dry Needling therapeut bent.  

WAT BIEDEN WIJ? 

  • een leuke, uitdagende baan in een team met vele specialisaties
  • een werkplek op één of meer van onze vestigingen met daarnaast nog de mogelijkheid om mee te gaan als begeleider van de Jumbo-Visma schaatsploeg 
  • (scholings)mogelijkheden om je zelf verder te ontwikkelen 
  • Bij goed functioneren zicht op een vaste aanstelling 

Wil je meer informatie over onze praktijk kijk dan op primalife.nl 

Ben je geïnteresseerd geraakt? Stuur dan je CV en motivatie voor 1 november 2020 naar vacature@primalife.nl