GESLOTEN
11-4-2018 Vacature: Receptie medewerker (m/v)

Wij zijn per direct op zoek naar een receptiemedewerker voor onze vestiging binnen het Spectrum Medisch Centrum. Het betreft in eerste instantie een ziektewaarneming voor 24-28 uur per week, maar daarna bestaan er mogelijkheden tot verlenging van het dienstverband i.v.m. toename van de receptiewerkzaamheden binnen onze vestigingen.

Prima Life Fysiotherapie & Fitness is een vooruitstrevende fysiotherapie & fitness praktijk met diverse specialisaties, zoals manuele therapie, sport-, oedeem-, geriatrie-, hand-, oncologie- en kinderfysiotherapie. Daarnaast hebben we nog diverse verbijzonderingen, waaronder dry needling, hart-long revalidatie en littekenbehandeling.

Wij werken volgens de gedachte: Samen werken aan de gezondheid van de cliënt, samen met een team hulpverleners maar vooral samen met de cliënt.

Door een positieve benadering zetten wij een cliënt in zijn/haar kracht waardoor deze zo prettig mogelijk kan leven. De mens als geheel (lichaam, geest en in een eigen omgeving) is daarbij ons uitgangspunt. Als de cliënt al iets heeft meegemaakt met zijn/haar gezondheid kijken we samen hoe deze het beste verder kan.
De kern is: ‘dit heeft u, hoe kunnen wij hier samen aan werken. Het concept van Positieve Gezondheid is hierin voor ons een leidraad.

Als receptiemedewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor onze cliënten.

Je werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit:
–      Het (telefonisch) te woord staan van cliënten
–      Patiëntgegevens vastleggen
–      Agenda’s beheren van de fysiotherapeuten (inplannen van nieuwe afspraken, verzetten van afspraken)
–      Lichte administratieve werkzaamheden (zoals het scannen van documenten)

Wat zoeken wij?

Iemand die:
–      Een afgeronde MBO opleiding in een administratieve richting heeft, of dit kennisniveau door ervaring heeft verkregen
–      Enthousiast, representatief en klantgericht is
–      Goede mondelinge vaardigheden heeft
–      Ervaring heeft met Office
–      Bij voorkeur ervaring heeft met Fysioroadmap (agendamodule)
–      Bij voorkeur ervaring heeft met het werken in een fysiotherapiepraktijk

Wat bieden wij:
–      Een leuke uitdagende baan in een prachtig multidisciplinair centrum
–      Werken in een enthousiast en gedreven team
–      Marktconform salaris

Heb je interesse om binnen deze functie ons team te ondersteunen en voldoe jij aan de bovenstaande functie eisen? Stuur je cv en motivatie dan voor 16 april naar vacature@primalife.nl