-GESLOTEN-

Wij zijn per 1 februari 2020 op zoek naar een receptiemedewerker (m/v) voor ten minste 4 dagdelen per week

OVER ONS:

Prima Life is een innovatief bedrijf, met 3 vestigingen in Meppel en Ruinen, dat diensten aanbiedt op het gebied van fysiotherapie, fitness en Arbo. Het totale team bestaat uit ongeveer 32 medewerkers, waarvan 20 fysiotherapeuten, met diverse specialisaties.

OVER DE FUNCTIE:

Als receptiemedewerker ben je het visitekaartje van het bedrijf en heb je in veel gevallen het eerste contact met onze klant.
Zo zul je klanten ontvangen aan de balie en hun gegevens verwerken, bijvoorbeeld het inscannen van verwijzingen. Daarnaast zul je informatieverzoeken afhandelen en afspraken inplannen.

Ook het telefonisch contact behoort tot je takenpakket. Klanten zullen bellen om een nieuwe afspraak in te plannen of om een afspraak te verzetten. Of ze hebben een andere vraag. Je beoordeelt dan of je de vraag zelf kunt beantwoorden of je zorgt ervoor dat de vraag doorgegeven wordt aan de juiste collega.

Het beantwoorden van de email behoort eveneens tot je takenpakket. Verder wordt van je verwacht dat je de receptieomgeving / wachtkamer representatief houdt.
Naast het directe contact met de klant zul je ook ‘backoffice’ taken hebben. Denk hierbij aan het verwerken van de in- en uitgaande post of het uitvoeren van dagelijkse ad hoc werkzaamheden.
Kortom, een baan met veel afwisseling in je werkzaamheden.

WIE ZOEKEN WIJ?

Wij zoeken iemand met een afgeronde opleiding of werkervaring op minimaal MBO 3 niveau op het gebied van receptiewerkzaamheden.
Heb jij goede contactuele eigenschappen, een goede beheersing van de Nederlandse taal (zowel in woord als geschrift) en ben jij dienstverlenend en klantgericht ingesteld? Kun jij goed plannen, gestructureerd werken en heb je een proactieve instelling? Kun je goed overweg met Microsoft Office? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bij voorkeur zoeken wij iemand die al ervaring heeft met het werken in een fysiotherapiepraktijk en bekend is met de agendamodule van Fysioroadmap.

WAT BIEDEN WIJ?

  • Een leuke, uitdagende baan met afwisselende werkzaamheden binnen een enthousiast team
  • Marktconforme salariëring
  • Bij goed functioneren zicht op een vaste aanstelling

Ben je geïnteresseerd geraakt? Stuur dan je CV met motivatie voor 5 december 2019 naar vacature@primalife.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.