Wij zijn voor onze vestiging in Ruinen per januari 2021 op zoek naar een Manueel Therapeut (i.o.) voor 24-32 uren per week met mogelijkheid tot uitbreiding van uren. Daarnaast is het mogelijk om op onze andere vestigingen een aantal uren werkzaam te zijn.

OVER ONS:

Prima Life is een innovatieve praktijk met vestingen in Meppel (Spectrum Medisch Centrum en Kindcentrum ‘Het Palet’) en Ruinen. Daarnaast starten we binnenkort nieuwe vestigingen in Zuidwolde en Nijeveen.

In onze praktijk hebben we diverse specialisaties, zoals manuele therapie, sport-, oedeem-, geriatrie-,oncologie-, hand- en kinderfysiotherapie.
Daarnaast hebben we nog diverse verbijzonderingen, waaronder dry needling, hart-long revalidatie en littekenbehandeling en maken we gebruik van echografie.

Prima Life wil betaalbare, kwalitatief hoogwaardige zorgproducten leveren in een multidisciplinaire omgeving met aanvulling van de fitness. Hierbij vormen de zes dimensies van positieve gezondheid het uitgangspunt.

Prima Life ziet zichzelf als een vaste waarde in de keten van (preventieve) gezondheidszorg die er toe doet, waarbij er een breed aanbod is aan specialistische fysiotherapie met samenwerkingsverbanden in zowel de eerste- als tweedelijnszorg. Zo hebben we gezamenlijke spreekuren met o.a. de huisarts en orthopeed en hebben we korte lijnen met de sportarts en bieden we diensten aan op het gebied van Arbeid & Gezondheid.

Wij zijn o.a. aangesloten de netwerken ParkinsonNet, ClaudicatioNet, SchouderNetwerk Groot Zwolle, Rugnetwerk Zwolle, Netwerk Oncologie Fysiotherapie Groot Zwolle, Fysiotopics en Plus Fysio Groep Drenthe.

WIE ZOEKEN WIJ?

Wij zijn op zoek naar een manueel therapeut (i.o.) die het leuk vindt om naast het behandelen van cliënten wervelkolom gerelateerde klachten ook andere aandachtsgebieden te hebben. Dit kan heel breed zijn en afhankelijk van je interesses.

Daarnaast zoeken we iemand die het leuk vind om naast zijn/haar werkzaamheden als fysiotherapeut bezig te zijn met het ontwikkelen van nieuwe diensten, of het up to date houden van de zorgplannen.

Verder is het een pre wanneer je gecertificeerd Dry Needling therapeut bent.

WAT BIEDEN WIJ?

  • een leuke, uitdagende baan in een team met vele specialisaties
  • (scholings)mogelijkheden om je zelf verder te ontwikkelen
  • Bij goed functioneren zicht op een vaste aanstelling

Wil je meer informatie over onze praktijk kijk dan verder op onze website.

Ben je geïnteresseerd geraakt? Stuur dan je CV en motivatie voor 1 december 2020 naar vacature@primalife.nl