Voor onze vestigingen in Ruinen en Meppel zijn we per augustus 2021 op zoek naar een Manueel Therapeut (i.o.) voor 24-40 uren per week.

OVER ONS:

Prima Life is een innovatieve praktijk met vestingen in Meppel (Spectrum Medisch Centrum en Kindcentrum ‘Het Palet’), Ruinen, Nijeveen en Zuidwolde.

In onze praktijk hebben we diverse specialisaties, zoals manuele therapie, sport-, oedeem-, geriatrie-,oncologie-, hand- en kinderfysiotherapie.
Daarnaast hebben we nog diverse verbijzonderingen, waaronder dry needling, hart-long revalidatie en littekenbehandeling en maken we gebruik van echografie.

Prima Life wil betaalbare, kwalitatief hoogwaardige zorgproducten leveren in een multidisciplinaire omgeving met aanvulling van de fitness. Hierbij vormen de zes dimensies van positieve gezondheid het uitgangspunt.

Prima Life ziet zichzelf als een vaste waarde in de keten van (preventieve) gezondheidszorg die er toe doet, waarbij er een breed aanbod is aan specialistische fysiotherapie met samenwerkingsverbanden in zowel de eerste- als tweedelijnszorg. Zo hebben we gezamenlijke spreekuren met o.a. de huisarts en orthopeed en hebben we korte lijnen met de sportarts en bieden we diensten aan op het gebied van Arbeid & Gezondheid.

Wij zijn o.a.. aangesloten de netwerken ParkinsonNet, ClaudicatioNet, SchouderNetwerk Groot Zwolle, Rugnetwerk Zwolle, Netwerk Oncologie Fysiotherapie Groot Zwolle, Reumanet, Fysiotopics en Plus Fysio Groep Drenthe.

WIE ZOEKEN WIJ?

Wij zijn op zoek naar een manueel therapeut (i.o.) die;

  • het leuk vindt om naast het behandelen van cliënten met wervelkolom gerelateerde klachten ook andere aandachtsgebieden te hebben.
  • Bij voorkeur bekend is met het werken met zorgplannen /zorgproducten of bereid is hierin opgeleid te worden
  • Bij voorkeur gecertificeerd Dry Needling therapeut is
  • Op minimaal 1 avond of zaterdagochtend beschikbaar is.

WAT BIEDEN WIJ?

  • een leuke, uitdagende baan in een team met vele specialisaties
  • (scholings)mogelijkheden om je zelf verder te ontwikkelen
  • Mogelijkheden om naast je werkzaamheden als manueel therapeut ook bezig te zijn met het ontwikkelen van nieuwe diensten binnen Prima Life.
  • Bij goed functioneren zicht op een vaste aanstelling

Wil je meer informatie over onze praktijk kijk dan op primalife.nl

Ben je geïnteresseerd geraakt? Stuur dan je CV en motivatie voor 1 juni 2021 naar vacature@primalife.nl