Wij zijn voor onze vestigingen in Meppel en Zuidwolde per januari 2021 op zoek naar een Geriatrie fysiotherapeut (i.o.) voor 24-32 uren per week met mogelijkheid tot uitbreiding van uren.

OVER ONS:

Prima Life is een innovatieve praktijk met vestingen in Meppel (Spectrum Medisch Centrum en Kindcentrum ‘Het Palet’) en Ruinen. Daarnaast starten we binnenkort nieuwe vestigingen in Zuidwolde en Nijeveen.

In onze praktijk hebben we diverse specialisaties, zoals manuele therapie, sport-, oedeem-, geriatrie-,oncologie-, hand- en kinderfysiotherapie.
Daarnaast hebben we nog diverse verbijzonderingen, waaronder dry needling, hart-long revalidatie en littekenbehandeling en maken we gebruik van echografie.

Prima Life wil betaalbare, kwalitatief hoogwaardige zorgproducten leveren in een multidisciplinaire omgeving met aanvulling van de fitness. Hierbij vormen de zes dimensies van positieve gezondheid het uitgangspunt.

Prima Life ziet zichzelf als een vaste waarde in de keten van (preventieve) gezondheidszorg die er toe doet, waarbij er een breed aanbod is aan specialistische fysiotherapie met samenwerkingsverbanden in zowel de eerste- als tweedelijnszorg. Zo hebben we gezamenlijke spreekuren met o.a. de huisarts en orthopeed en zijn we aanwezig bij multidisciplinaire overleggen.

Wij zijn o.a. aangesloten de netwerken ParkinsonNet, ClaudicatioNet, SchouderNetwerk Groot Zwolle, Rugnetwerk Zwolle, Netwerk Oncologie Fysiotherapie Groot Zwolle, Fysiotopics en Plus Fysio Groep Drenthe.

OVER DEZE FUNCTIE

Als geriatriefysiotherapeut heb veel afwisseling in de werkzaamheden. Zo zul je je bezighouden met de zorg voor kwetsbare ouderen, maar zul je ook gezinsleden en eventuele mantelzorgers begeleiden en adviseren. Ook de orthopedische revalidatie van cliënten na een THP of TKP behoort tot een van je taken. Je werkzaamheden vinden zowel in de praktijk als bij de mensen aan huis plaats.
Verder bieden we je mogelijkheden om binnen de praktijk, of multidisciplinair, projecten op te zetten waardoor de zorg aan de geriatrie cliënten nog verder verbetert!

WIE ZOEKEN WIJ?

Iemand die;

  • Afgestuurd geriatriefysiotherapeut is of studerend is hiervoor
  • Zich herkent in bovenstaande visie
  • Zich verder wil blijven ontwikkelen als fysiotherapeut
  • Naast zorg voor cliënten het ook leuk vindt om met projecten bezig te zijn.
  • In een multidisciplinair centrum wil werken

 

WAT BIEDEN WIJ?

  • Een leuke, uitdagende baan in een team met vele specialisaties
  • Een werkplek binnen een medisch centrum met ruim 25 andere disciplines
  • Volop (scholings)mogelijkheden om je zelf verder te ontwikkelen
  • Overname van studieregelingen
  • Bij goed functioneren zicht op een vaste aanstelling

Wil je meer informatie over onze praktijk kijk dan op primalife.nl

Ben je geïnteresseerd geraakt? Stuur dan je CV en motivatie voor 1 december 2020 naar vacature@primalife.nl