Vacature: Fitnessinstructeur (m/v)

Voor onze vestiging binnen Spectrum Medisch Centrum Meppel  zijn wij per direct op zoek naar een fitnessinstructeur (m/v) voor de dinsdagochtend. Uitbreiding van meerdere dagen/uren behoort tot de mogelijkheid evenals invaluren op onze vestiging in Ruinen.

Indien je niet beschikbaar bent op de dinsdagochtend, maar wel inzetbaar bent voor invaluren (Meppel/Ruinen), ontvangen wij ook graag jouw sollicitatie.

Prima Life

Bij Prima Life werken volgens de gedachte: Samen werken aan de gezondheid van de cliënt, samen met een team hulpverleners maar vooral samen met de cliënt.

Door een positieve benadering zetten wij een cliënt in zijn/haar kracht waardoor deze zo prettig mogelijk kan leven. De mens als geheel (lichaam, geest en in een eigen omgeving) is daarbij ons uitgangspunt. Als de cliënt al iets heeft meegemaakt met zijn/haar gezondheid kijken we samen hoe deze het beste verder kan.

De kern is: ‘dit heeft u, hoe kunnen wij hier samen aan werken. Het concept van Positieve Gezondheid is hierin voor ons een leidraad.

We zijn dus meer dan ‘een fitnesscentrum’. Door het werken in een omgeving met een Spectrum aan zorg- en dienstverleners proberen wij in te spelen op wat een cliënt nodig heeft. Wij zijn er als er iets aan de hand is, zetten ons in om te voorkomen, om te verbinden en kennis te delen.

Onze ambitie is groot.

We willen hard werken om deze ambitie waar te maken, in de wetenschap dat we al doende blijven doorleren hoe we het samen nog beter kunnen doen.

Wat zoeken wij?

– Iemand die zich herkent in bovenstaande visie
– In bezit is van een erkend instructeursdiploma A en/of B (of fysiotherapeut i.o)
– Bij voorkeur ervaring heeft met voedingsbegeleiding, circuittraining en/of groepslessen
– Bij voorkeur meerdere dagen per week beschikbaar is
– Bij voorkeur eigen vervoer heeft.

 

Ben je geïnteresseerd geraakt? Stuur dan je CV en motivatie naar info@primalife.nl