Wij zijn per direct op zoek naar een algemeen fysiotherapeut voor waarneming i.v.m. ziekte en zwangerschapsverlof. De waarneemperiode zal +- 6 maanden zijn. Afhankelijk van het aanbod binnen de praktijk zijn er na de waarneemperiode mogelijkheden voor verlenging van het dienstverband. Uren in overleg.

Over ons

Prima Life is een innovatieve praktijk met vestingen in Meppel (Spectrum Medisch Centrum en Kindcentrum ‘Het Palet’),Ruinen en per februari 2021 ook in Nijeveen en Zuidwolde.

In onze praktijk hebben we diverse specialisaties, zoals manuele therapie, sport-, oedeem-, geriatrie-,oncologie-, hand- en kinderfysiotherapie.
Daarnaast hebben we nog diverse verbijzonderingen, waaronder dry needling, hart-long revalidatie en littekenbehandeling en maken we gebruik van echografie.

Prima Life wil betaalbare, kwalitatief hoogwaardige zorgproducten leveren in een multidisciplinaire omgeving met aanvulling van de fitness. Hierbij vormen de zes dimensies van positieve gezondheid het uitgangspunt.

Prima Life ziet zichzelf als een vaste waarde in de keten van (preventieve) gezondheidszorg die er toe doet, waarbij er een breed aanbod is aan specialistische fysiotherapie met samenwerkingsverbanden in zowel de eerste- als tweedelijnszorg. Zo hebben we gezamenlijke spreekuren met o.a. de huisarts en orthopeed en hebben we korte lijnen met de sportarts en bieden we diensten aan op het gebied van Arbeid & Gezondheid.

Wij zijn o.a.. aangesloten de netwerken ParkinsonNet, ClaudicatioNet, SchouderNetwerk Groot Zwolle, Rugnetwerk Zwolle, Netwerk Oncologie Fysiotherapie Groot Zwolle, Fysiotopics en Plus Fysio Groep Drenthe.

Functieomschrijving

Behandeling van diverse patiëntencategorieën zowel in de praktijk als aan huis. Affiniteit met het behandelen van de ouderen is een pre.

Wat bieden wij?

  • een leuke, uitdagende waarneming in een team met vele specialisaties
  • Bij voldoende aanbod na de waarneemperiode mogelijkheden tot verlenging van het dienstverband.

Wil je meer informatie over onze praktijk kijk dan op primalife.nl

Ben je geïnteresseerd geraakt? Stuur dan je CV en motivatie naar vacature@primalife.nl