Team Prima Life

Henriette Hooge

Fitnessinstructeur en voedingsconsulent

Henriette’s Credo

“Begin elke dag met een glimlach”

Over Henriëtte Hooge

Mijn naan is Henriëtte Hooge en ik woon in Zuidwolde. Ik werk sinds 1 oktober 2022 bij Prima Life.

Ik ben al vele jaren hardlooptrainer en heb in die functie al vele coachende werkzaamheden verricht. Eind 2017 besloot ik van mijn hobby mijn werk te maken. Ben volop in de studie gedoken en heb inmiddels meerdere diploma’s gehaald en ben ik nu erkend Gewichtsconsulent en Personal trainer. Tevens fitnessinstructeur en trainer groepslessen. Als specialisatie heb ik sportvoeding  en fitnesstrainer oncologie nog gevolgd.

Vanuit persoonlijke interesse ben ik altijd al veel bezig geweest met voeding en sport. Zelf ook altijd zeer sportief geweest en nog steeds. Vroeger aan judo gedaan en nu hardlopen, fitness, en bootcamp. Ook altijd wel veel bezig geweest met voeding, ik was ook altijd te zwaar en moest daar steeds wat aan doen. Weet dus door ervaring heel goed hoe hoog de drempel kan zijn voor mensen om advies te vragen over voeding en gezondheid.

 Met kennis en enthousiasme ben ik graag de motivator bij Prima Life om anderen te inspireren, enthousiasmeren en motiveren om hun doelstelling te halen.

Ik zie jullie graag in de les, de fitness of voor een (voedings) gesprek.  

Robin Meima| Prima Life
Robin Meima| Prima Life

Naar Teampagina
Neem contact op met Prima Life