Prima life | Schouderklachten

schouderklachten

Schouderklachten kunnen plotseling (na een val of een plotselinge beweging) of geleidelijk ontstaan. Schouderklachten zijn vaak erg belemmerend.
Mede door de complexiteit van het schoudergewricht, maar ook door de mogelijke combinatie met andere gewrichten, zoals bijvoorbeeld de nek ,rug en/of schouderblad(en), is het stellen van de juiste diagnose specialistisch werk.

Binnen Prima Life hebben wij fysiotherapeuten die zich gespecialiseerd hebben in het diagnosticeren en behandelen van schouderklachten zoals bijvoorbeeld: instabiliteit, subacromiale pijn door bijvoorbeeld een slijmbeursontsteking en/of peesaandoening, frozen shoulder (de stijve schouder) en artrose van het schoudergewricht.

Daarnaast wordt er binnen het Spectrum wekelijks een schouderspreekuur gehouden door huisarts Carola Penninx en onze fysiotherapeut Paul Hans. Op dit schouderspreekuur worden patiënten door huisarts en fysiotherapeut samen onderzocht. Zo ontstaat een goed beeld van wat er met de schouder aan de hand is en kan een compleet en zorgvuldig advies worden gegeven.

Uitgelicht in specialisaties: 

Kinderfysiotherapie

De kinderfysiotherapeut is specialist in het behandelen van baby's tot tieners waarbij er sprake is van klachten aan het houdings,- en bewegingsapparaat

Fysiotherapie op het werk? Het werkt!

Wilt u weten wat fysiotherapie kan doen voor uw bedrijf

Therapie voor je handen

Wil je weten wat fysiotherapie voor je handen kan betekenen ?