Prima life | Schouder

Schouderklachten kunnen plotseling (na een val of een plotselinge beweging) of geleidelijk ontstaan. Schouderklachten zijn vaak erg belemmerend.
Mede door de complexiteit van het schoudergewricht, maar ook door de mogelijke combinatie met andere gewrichten, zoals bijvoorbeeld de nek ,rug en/of schouderblad(en), is het stellen van de juiste diagnose specialistisch werk.

Binnen Prima Life hebben wij fysiotherapeuten die zich gespecialiseerd hebben in het diagnosticeren en behandelen van schouderklachten zoals bijvoorbeeld: instabiliteit, subacromiale pijn door bijvoorbeeld een slijmbeursontsteking en/of peesaandoening, frozen shoulder (de stijve schouder) en artrose van het schoudergewricht.

Daarnaast wordt er binnen het Spectrum wekelijks een schouderspreekuur gehouden door huisarts Carola Penninx en één van onze therapeuten Linda Stalknecht en Marleen van der Velden. Op dit schouderspreekuur worden patiënten door huisarts en fysiotherapeut samen onderzocht. Zo ontstaat een goed beeld van wat er met de schouder aan de hand is en kan een compleet en zorgvuldig advies worden gegeven.

Uitgelicht in specialisaties: 

Fysiotherapie voor Kids

Lees meer over onze speciale kinderafdeling, "Prima Life junior".

primalife Reuma tips

20 hulpzame tips om thuis te oefenen.

En dan zit je thuis...

Een verhaal van Esmé over revalidatie

Niet zomaar een sportschool.

Corne; "Fitness in de breedste zin van het woord."