Beste sporters,

Zoals jullie weten, is Prima Life fitness gesloten tot en met 19 januari 2021. Alle informatie met betrekking tot veranderingen en of ontwikkelingen zullen wij op de website vermelden.

Om jullie van dienst te kunnen zijn, willen we jullie live lessen, persoonlijke schema’s voor thuis en 1 personal training per maand aanbieden. Hiernaast blijft de mogelijkheid bestaan om voedingsbegeleiding te krijgen op afstand.

Live lessen

We zullen jullie ondersteunen met live lessen in onze facebook groep. De naam van de facebook groep is Prima Life fitness, meld je hiervoor aan zodat je toegang kunt krijgen tot de les. De lessen zullen circuittrainingen of pilates lessen zijn en worden gegeven door verschillende instructeurs. De planning is op dit moment als volgt:

Les Wanneer Wie
Circuit Maandag     8:30 uur tot 9:00 uur Jarno
Circuit Woensdag   8:30 uur tot 9:00 uur Jarno
Circuit Donderdag  19:30 uur tot 20:00 uur Jurgen
Pilates Vrijdag         20:00 uur tot 21:00 uur Anita

 

De trainingen starten op de genoemde tijdstippen en zullen live te volgen zijn in de facebook groep. Je kunt de trainingen ook later terugkijken.

 

Persoonlijk trainingsschema

Het trainingsschema bestaat normaal uit oefeningen op papier, we willen jullie in de corona tijd ondersteunen met een persoonlijk schema op maat. Wil je zo’n schema? Stuur dan een mail naar: fitness@primalife.nl

 

Personal training

Naast deze digitale diensten bieden wij ook iedereen een personal training in de buitenlucht aan. De training duurt een half uur met maximaal twee leden per training. Houd bij deze training altijd de 1,5 meter afstand. Jij kan met de trainer overleggen over de invulling van de training. Blijf buiten wachten tot de trainer naar jou toe komt. In Meppel kun je aan de linkerkant bij de ingang wachten. In Ruinen kun je achter de praktijk op het grasveld wachten. Kom in sportkleding naar de praktijk toe, je kunt de praktijk niet in dus er kan geen gebruik gemaakt worden van het toilet of de kleedkamers. Heb je last van de bekende symptomen? Kom niet naar de training toe!

Wil jij je aanmelden voor een personal training? Dit kan via ons inschrijfsysteem op Supersaas.

Inschrijven Personal training Meppel:

https://www.supersaas.nl/schedule/Prima_Life/Buiten_personal_training_Meppel

Inschrijven personal training Ruinen:

https://www.supersaas.nl/schedule/Prima_Life/Buiten_personal_training_Ruinen

 

Voedingsbegeleiding

De voedingsbegeleiding is al een bestaande dienst en kan jullie ook op het gebied van voeding ondersteuning bieden om fit te blijven gedurende de Lock Down. Bij de voedingsbegeleiding is er wekelijks contact en wordt je gewicht en eventuele vragen opmerkingen of problemen besproken om jullie te helpen ook in de periode van de feestdagen gezond te blijven.

 

We hopen dat we jullie over een niet al te lange tijd gewoon weer terugzien in de Fitnesszaal. In ieder geval proberen wij jullie op deze manier te ondersteunen om fit door de Lock Down te komen.

 

Groetjes en veel trainplezier van het hele Prima Life fitness team.