Beste sporters,

Zoals jullie weten zijn de maatregelen verlengd 9 februari. Alle informatie met betrekking tot veranderingen en/of ontwikkelingen zullen wij op onze website vermelden.

Om jullie de komende periode van dienst te kunnen zijn, bieden wij het volgende aan:

  • Live fitness lessen op Facebook
  • Persoonlijke trainingsschema’s voor thuis
  • 1 digitale Personal training (via Physitrack)
  • 1 Personal training buiten
  • Voedingsbegeleiding op afstand

Live lessen

We zullen jullie ondersteunen met live lessen in onze Facebook groep. De naam van de Facebook groep is ‘Prima Life Fitness’. Meld je hiervoor aan zodat je toegang kunt krijgen tot de les. De lessen bestaan uit Circuit trainingen of Pilates lessen en worden gegeven door verschillende instructeurs. De planning is op dit moment als volgt:

Les Wanneer Wie
Circuit Maandag     08:30 uur tot 09:00 uur Jarno
Circuit Woensdag   08:30 uur tot 09:00 uur Jarno
Circuit Donderdag  19:30 uur tot 20:00 uur Jurgen
Pilates Vrijdag         20:00 uur tot 21:00 uur Anita

 

De trainingen starten op de genoemde tijdstippen en zullen live te volgen zijn in de Facebook groep. Je kunt de trainingen ook op een later moment terugkijken.

 

Persoonlijk trainingsschema

We willen jullie in de corona tijd graag ondersteunen met een persoonlijk trainingsschema, bestaande uit verschillende oefeningen speciaal voor jou geselecteerd. Wil je graag zo’n schema ontvangen? Stuur dan een mail naar: fitness@primalife.nl

 

Digitale Personal training

Je kunt je inschrijven voor een digitale personal training via SuperSaas. Na inschrijving ontvang je, op het moment van de training, een link via de mail. Via deze link is de personal training te volgen. De digitale personal training geven wij via het programma Physitrack. De training is 1 op 1 met één van onze fitness medewerkers. In overleg met de fitness medewerker kun je bepalen wat voor soort training je graag wil hebben.

Wil je thuis een Personal training met één van onze fitness medewerkers? Stuur een mail naar: fitness@primalife.nl Wij zullen jouw bericht beantwoorden en via de mail uitleggen hoe dit precies in zijn werk gaat.

 

 

Personal training Buiten

Naast deze digitale diensten bieden wij elk lid ook een Personal training in de buitenlucht aan. De training duurt een half uur, met maximaal twee leden per training. Houd bij deze training altijd de 1,5 meter afstand. Je kan met de trainer overleggen over de invulling van de training. Blijf buiten wachten tot de trainer naar jou toe komt. In Meppel kun je aan de linkerkant bij de ingang wachten en in Ruinen achter de praktijk op het grasveld. Kom in je sportkleding naar de praktijk toe, je kunt de praktijk niet in en het toilet en de kleedkamers zijn niet toegankelijk. Heb je last van de bekende Corona symptomen? Kom niet naar de training toe!

 

Aanmelden Personal training buiten en/of digitale Personal training

Wil jij je aanmelden voor een Personal training? Dit kan via ons inschrijfsysteem op SuperSaas.

LET OP: Kijk goed of je inschrijft op een Personal training buiten of een digitale Personal training!

 

Inschrijven Personal training buiten en digitaal Meppel:

https://www.supersaas.nl/schedule/Prima_Life/Personal_training_Meppel

 

Inschrijven Personal training buiten en digitaal Ruinen:

https://www.supersaas.nl/schedule/Prima_Life/Personal_training_Ruinen

 

Voedingsbegeleiding

De voedingsbegeleiding is een al bestaande dienst en kan jullie ook op het gebied van voeding ondersteuning bieden om fit te blijven gedurende de Lock Down. Bij de voedingsbegeleiding is er wekelijks contact en word je gewicht en eventuele vragen/opmerkingen of problemen besproken om jullie te helpen ook in de komende periode gezond te blijven.

We hopen dat we jullie over een niet al te lange tijd gewoon weer terugzien in de Fitnesszaal!
In ieder geval proberen wij jullie op deze manier te ondersteunen om fit de Lock Down door te komen.

 

Sportieve groet & veel trainplezier namens het Prima Life Fitness team.