Prima Life | Nijeveen

Prima Life Fysiotherapie Nijeveen

Op 1 februari 2021 heeft Prima Life Fysiotherapie haar deuren aan De Nieuwenweg 27 in Nijeveen geopend. Prima Life is altijd al nauw betrokken geweest bij het dorp Nijeveen. We begeleiden veel sporters, zoals korfballers (DOS’46), voetballers ( S.V.N.’69 ) en wielrenners ( De NijeRieders).

Ook op de locatie in Meppel zien we veel patiënten en cliënten uit Nijeveen. Mede om de bovenstaande sportverenigingen nog beter te kunnen begeleiden en de zorg voor de mensen in Nijeveen dichter bij huis aan te bieden, is besloten om een vesteging in Nijeveen te openen.

Willem Kruithof, de eigenaar van Prima Life, heeft persoonlijk ook een warme band met het dorp. Hij heeft in Nijeveen gewoond en zijn ouders wonen nog steeds in Nijeveen.

 

Praktijk Nijeveen

Prima Life neemt zitting in “De Schalle”, het dorpshuis van Nijeveen. De praktijk heeft op deze locatie meerdere behandelkamers en een goed ingerichte oefenzaal om mensen te kunnen revalideren. Op dit moment zijn er vier fysiotherapeuten van Prima Life werkzaam in “De Schalle”. Dit zijn Ruud Vermeer, Mart Kruithof, Desi Wieman, en Trienke Koopmans.

Ruud en Mart zijn vooral gericht op het behandelen van klachten aan de onderste ledematen, dus bijvoorbeeld nieuwe knieën, heupen of het revalideren na een kruisband operatie of enkelblessure. Daarnaast zijn deze twee therapeuten betrokken bij de sport in Nijeveen, maar ook buiten Nijeveen.

Zo maken zij bijvoorbeeld deel uit van het begeleidingsteam van de Jumbo Visma schaatsploeg. Alle kennis die opgedaan wordt bij deze topsport ploeg kunnen ze ook binnen Prima Life  toepassen. Hierdoor kunnen zij sporters revalideren op basis van de nieuwste inzichten en onderzoeken.

Desi Wieman ziet doorgaans alle klachten aan de heup, knie, enkel, nek, schouder, rug en hand. Daarnaast is Desi bewegingswetenschapper. Naast haar werk als fysiotherapeut bij Prima Life geeft Desi les op de Hanze Hogeschool in Groningen. Trienke Koopmans is kinderfysiotherapeut, zij woont zelf ook in Nijeveen en is gespecialiseerd in het behandelen van kinderen.

Prima Life heeft korte lijntjes en goede contacten met specialisten en huisartsen. Op deze manier kunnen we ook in Nijeveen altijd zorg van hoge kwaliteit bieden en zo de patiënt op een goede en efficiënte manier helpen.

Maak kennis met het Prima Life team in Nijeveen

Mart Kruithof

 Fysiotherapeut

Ruud Vermeer

Sportfysiotherapeut

Trienke Koopmans

Kinderfysiotherapeut

Alien Poppe, Fysiotherapeut Prima Life

Desi Wieman

Fysiotherapeut en Bewegingswetenschapper

Prima Life Fysiotherapie Nijeveen
Fysiotherapie Nijeveen
PRIMA LIFE NIJEVEEN

Dorpshuis 'De Schalle'
Nieuweweg 27
7948 AA Nijeveen
0522 - 237 530

Openingstijden Fysiotherapie
maandag gesloten
dinsdag 13:00-20:00
woensdag gesloten
donderdag 13:00-20:30
vrijdag 13:30-18:00

Voel je lekker in je lijf

Bij Prima Life ben je altijd welkom. Kom langs voor advies, informatie over fysiotherapie of gewoon een vers gezet kop thee. Je bereikt ons op  0522 - 237 530. 

Je kan ons natuurlijk ook volgen via Facebook.

Contact

7 + 7 =