Het Corona Virus, hoe gaan wij hier binnen Prima Life mee om?

In Nederland gelden vanaf donderdag 12 maart 2020 nieuwe maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. Binnen Prima Life volgen wij de adviezen op die door het RIVM gegeven worden.

Binnen Prima Life wordt er al extra aandacht besteed aan de hygiëne. Omdat wij u waarderen en wij u goede fysiotherapeutische zorg willen blijven bieden en een veilige omgeving om te kunnen sporten, wordt u als cliënt / bezoeker gevraagd om de instructies rondom hygiëne op te volgen. Dit doet u dan voor u zelf, de kwetsbare personen die onze praktijk bezoeken en voor onze medewerkers.

Daarnaast willen wij u vragen om bij klachten als verkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts onze praktijk niet te bezoeken en uw afspraak tijdig af te zeggen of te verzetten en contact op te nemen met uw huisarts of de GGD voordat u uw behandeltraject / training bij Prima Life voortzet.

Indien u geen van bovenstaande klachten heeft is er geen reden om onze praktijk niet te bezoeken en bent u van harte welkom. Maak hierin de juiste keuze voor uzelf en gebruik uw gezonde verstand.

Bezoek onze nieuwspagina op onze website voor het laatste nieuws: https://primalife.nl/nieuws/