Fysiotherapie in meppel

fysio in meppel bij prima life

Bewegen is het fijnste wat er is. Klachten aan spieren en gewrichten kunnen dus een hele grote impact hebben op hoe je je voelt. Met fysiotherapie in onze praktijk in Meppel gaan we fysieke klachten te lijf.

Een persoonlijke coach helpt je om weer goed en gezond te gaan bewegen. Samen doen jullie oefeningen, zodat bestaande klachten verdwijnen en nieuwe klachten worden voorkomen.

De begeleiding gaat verder dan de oefeningen: we geven ook adviezen over hoe je thuis (en op het werk) kunt werken aan een gezond leven.

afbeelding fysiotherapie in meppel (1)
afbeelding fysiotherapie in meppel (2)

Wanneer fysio?

Fysio is een effectieve behandeling bij veelvoorkomende lichamelijke klachten, zoals:

 

  • Pijn aan de armen, benen of schouders
  • Rugklachten
  • Chronische pijn
  • Muisarm
  • (Sport-)blessures
  • Pijnlijke bewegingen.

Fysiotherapie haalt het beste uit het lichaam

Of je nou twintig bent of zestig: bewegen is goed voor iedereen. Fysiotherapie helpt je gezond en verantwoord te bewegen, met een trainingsprogramma wat bij jou past.

Tijdens de sessies in onze praktijk in Meppel doen we oefeningen, die je thuis volgens een vast schema herhaalt. Hierbij kijken we verder dan alleen het trainen. We kijken ook naar alles wat bijdraagt aan een gezonde lifestyle. Denk daarbij bijvoorbeeld aan: rust, beweging en voeding.

prima life fysiotherapie (1)
afbeelding fysiotherapie in meppel (4)

Zonder doorverwijzing

Iedereen moet lekker in zijn of haar vel zitten. Daarom is er geen verwijzing van de huisarts nodig om fysiotherapie te kunnen volgen. Neem rechtstreeks contact op met ons, en we plannen een moment voor een kennismakingsgesprek. De behandeling kan dan direct beginnen.

Fysiotherapie kan soms worden vergoed vanuit de zorgverzekering. Of de therapie valt onder de basisverzekering, hangt af van meerdere factoren. Bijvoorbeeld of de klachten chronisch zijn of niet, en hoeveel behandelingen er plaatsvinden. Bij een aanvullende zorgverzekering kunnen ruimere vergoedingen gelden. Welke dat zijn? Vraag dat na bij je zorgverzekeraar.

 

 

Fysio geeft snel resultaat

Fysiotherapie bij Prima Life in Meppel begint altijd met een intake. Tijdens een persoonlijk gesprek bespreken we de klachten en de oplossingen.

In een reeks sessies (die ieder een half uur duren) gaan we aan de slag. Je leert nieuwe oefeningen die je elke dag thuis kunt doen, om zo weer in beweging te komen. Ook kijken we goed naar wat je eet en drinkt, want ook dit bepaalt hoe spieren en gewrichten kunnen werken.

Na de eerste sessies merk je al de eerste resultaten.

Haal het beste uit jezelf!

“Prima personal training en uitmuntende begeleiding bij fysieke klachten.”

Haal het beste uit jezelf

Je bent altijd welkom bij Prima Life. Voor advies, voor informatie over fysiotherapie of gewoon voor een vers glas bronwater… Je mag altijd langskomen. En bellen kan ook, op 0522 – 237 530. 

Je kan ons natuurlijk ook volgen via Facebook.

Contact

7 + 9 =

Prima Life Fitter is beter

PRIMA LIFE MEPPEL

Schoolstraat 4
7941 CA Meppel
0522 – 237 530

 

PRIMA LIFE RUINEN

Groene Weg 2
7963 BX Ruinen
0522 – 472 400

 

PRIMA LIFE NIJEVEEN

Nieuweweg 27
7948 AA Nijeveen
0522 – 237 530

 

PRIMA LIFE ZUIDWOLDE

Oosterweg 14
7921 GB Zuidwolde
0522 – 237 530