Fysiotherapie in Zuidwolde

Prima Life Fysiotherapie Zuidwolde start 1 februari!

Op maandag 1 februari 2021 opent Prima Life Fysiotherapie Zuidwolde haar deuren, in ontmoetingscentrum ‘De Boerhoorn’.

Je kunt terecht bij één van de gespecialiseerde fysiotherapeuten voor de behandeling van o.a. nek-, schouder- en armklachten, rugklachten, hoofdpijn of blessures die zijn opgelopen tijdens het sporten. Maar ook voor revalidatie na een knie of heupoperatie. Van junior tot senior en van ongetraind tot topsporter!
Door middel van een actieve aanpak ligt de nadruk op de invloed die je zelf hebt op het herstel. Hieraan kan de fysiotherapeut of manueel therapeut bijdragen door coaching, het geven van uitleg en het optimaliseren van mobiliteit, kracht en actieve stabiliteit.

Prima Life werkt met vele andere disciplines samen, waaronder de (sport)podologen van Stadtmuller. Zij zullen tweewekelijks een spreekuur houden Prima Life Fysiotherapie in Zuidwolde.

Op onze locatie in Zuidwolde zijn onze fysiotherapeuten gespecialiseerd in de behandeling van verschillende klachten en aandoeningen. Hierdoor zijn we in staat om je altijd een behandeling op maat aan te bieden. Denk bijvoorbeeld aan kinderfysiotherapie, manuele therapie, handtherapie, geriatriefysiotherapie. Hierbij kunnen verschillende behandelvormen worden aangeboden, van dry needling tot oefentherapie.

Benieuwd of we jou ook kunnen helpen? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak!

 

Maak kennis met het Prima Life team in Zuidwolde:

Erwin Eulen

 Fysiotherapeut

Jeroen Klein

Fysio- en manueeltherapeut

Trienke Koopmans

Kinderfysiotherapeut

Alien Poppe, Fysiotherapeut Prima Life

Anniek Slinkman

Handtherapeut & Geriatrietherapeut i.o.

fysiotherapie zuidwolde

Laten we eens beginnen met een Hallo!

Voor al je vragen over de diensten die wij aanbieden kun je contact met ons opnemen via onderstaand formulier. De gegevens die je hieronder invoert blijven bij ons en nooit een derde ( zie ons Privacybeleid).

Toch liever bellen? Dat kan ook. Bel ons op: 0522 – 237 530

Contactformulier