Floor® | Zwanger én Fit

Floor® : “De nieuwste en meest complete zwangerschapscursus van Nederland”

 

Van harte gefeliciteerd! Je bent zwanger of net moeder geworden. Wat goed dat je op een verantwoorde manier aan de slag wilt met je gezondheid in deze bijzondere periode van je leven. Onze enthousiaste Floor®-Fysio’s helpen je daar heel graag bij. Lees hieronder wat wij voor je kunnen betekenen:

Floor® Zwangerschapstraining: je bent van harte welkom vanaf je eerste bezoek aan de verloskundige of gynaecoloog en wanneer je een termijnecho (rond 3 maanden zwangerschap) hebt gehad. Instappen daarna kan op elk moment en doortrainen tijdens je zwangerschap kan tot zolang als jij het prettig vindt. Vaak is dat tot aan de uitgerekende datum. We trainen in doorlopende groepen. Naast andere zwangere deelneemsters train je ook samen met vrouwen die kort geleden bevallen zijn.

De lessen zijn actief en gericht op het behouden of verbeteren van je kracht, stabiliteit en conditie, maar altijd afgestemd op jouw niveau. Verantwoord sporten tijdens je zwangerschap voorkomt en vermindert klachten en zorgt ervoor dat je zo fit mogelijk aan je bevalling en het moederschap begint. Door onze achtergrond als fysiotherapeut kun je (juist) ook meedoen als je last van je bekken of andere klachten hebt. Als jij wil is er altijd een weg. We hebben uitstekend contact met de verloskundigen in de buurt en kunnen ook altijd even overleggen.

Tijdens de les komt er ongemerkt al veel ter sprake over de bevalling en de kraamtijd, maar we bieden je de mogelijkheid om daarnaast de Floor® Bevallingsvoorbereiding te volgen. Dit zijn 3 lessen van 1 uur met alleen de dames, en 1 partnerles van 2 uur. Dit kan zowel in een groep als privé. De mooiste periode om hiermee te starten is tussen de 25e en 30e week van je zwangerschap.

En wil je na de bevalling ook weer verantwoord toewerken naar een goed herstel? Dan ben je vanaf 3 weken na de bevalling (of vanaf 6 weken na een keizersnee) welkom bij de Floor® Hersteltraining.

Kortom, Floor® loopt met je mee! Ben je benieuwd? Je kan gratis een proefles mee komen doen. Neem contact op met Evelien Poortema of Charlotte Klijnstra via floor@primalife.nl voor meer informatie.

Tijden Zwangerschapstraining

Dag Tijdstip Door:
Woensdag 20.00 – 21.00 uur Charlotte
Donderdag 20.00 – 21.00 uur Evelien

Voor de Floor® Zwangerschapstraining en Floor® Bevallingsvoorbereiding zijn de Algemene voorwaarden en privacyverklaring van toepassing.

Uitgelicht in specialisaties: 

Kinderfysiotherapie

De kinderfysiotherapeut is specialist in het behandelen van baby's tot tieners waarbij er sprake is van klachten aan het houdings,- en bewegingsapparaat

Fysiotherapie op het werk? Het werkt!

Wilt u weten wat fysiotherapie kan doen voor uw bedrijf

Therapie voor je handen

Wil je weten wat fysiotherapie voor je handen kan betekenen ?