Beste Prima Life Fitness leden,

Vandaag hebben wij via de mail al onze Fitness leden op de hoogte gebracht over de nieuwe Corona maatregelen. Heb jij als lid nog vragen of opmerkingen kun je telefonisch of via de mail contact met ons opnemen.

 

Wij vinden het erg jammer dat de overheid dit weekend heeft besloten dat alle sportscholen in Nederland tot 14 januari 2022 de deuren moeten sluiten. We hadden hier natuurlijk niet op gehoopt en snappen dat dit ook heel vervelend is voor jou. Daarom wordt jouw lidmaatschap automatisch bevroren totdat deze huidige maatregelen er weer af gaan. Dit betekent dat je over de hele maand januari geen abonnementsgeld hoeft te betalen.

Buitentraining: 

Buitentraining met 2 personen exclusief instructeur van 05:00 uur tot 17:00 uur is wel toegestaan. Prima Life geeft buiten 30 minuten Bootcamp met 2 personen tegelijk. Als je deelneemt aan deze training, wordt jouw abonnement in januari wel geïncasseerd. Het is ook mogelijk dat leden op een andere Prima Life locatie meedoen met de buiten Bootcamp dan op de locatie waar zij normaalgesproken trainen.

Wij wensen iedereen ondanks deze strenge maatregelen een hele fijne kerst en alvast een gelukkig & sportief 2022.Wij kijken ernaar uit om jullie volgend jaar weer te voorzien van fanatieke en gezellige trainingen bij Prima Life Fitness!