Klachtenregeling

U mag ervan uitgaan dat de fysiotherapeuten binnen ons Sport-en Medisch Centrum Prima Life hun vak zo goed mogelijk uitoefenen. Heeft u toch klachten over de behandeling of de manier waarop uw fysiotherapeut met u omgaat, dan is het goed om dat kenbaar te maken. Voor uzelf, voor andere patiënten en voor de kwaliteit van de therapie.

Wanneer u een klacht heeft bespreekt u dit in eerste instantie met uw behandelend fysiotherapeut. U kan ook contact opnemen met een van de vertrouwenspersonen van de praktijk, namelijk Willem Kruithof (praktijkeigenaar) of  Erwin Eulen (kwaliteitsmanager). Er zal dan een gesprek met u worden aangegaan en zal er samen met u naar een oplossing worden gezocht naar ieders tevredenheid.

Indien u hierna toch liever uw klacht bespreekt met een onafhankelijke klachtenconsultent kunt u dit doen door een mail te sturen naar klacht@keurmerkfysiotherapie.nl
Een van de klachtenconsulenten van Keurmerk Fysiotherapie neemt dan contact met u op en zal proberen samen met u en uw fysiotherapeut tot een oplossing te komen.