Prima Life |

Huisreglement

reglement prima life

1. Het is binnen de praktijk verboden om te roken.
2. De oefenruimte alleen met schone sportschoenen betreden.
3. Het nuttigen van eetwaren is niet toegestaan in de oefen- en behandelruimtes.
4. Gelieve geen waardevolle spullen in de kleedkamer achter te laten.
5. Het dragen van sport-, vrije tijdskleding is bij behandeling in de oefenzaal vereist.
6. Voor het gebruik van de apparaten is het gebruik van een handdoek i.v.m. de hygiëne vereist.
7. Indien de behandelend fysiotherapeut onverwachts verhinderd is zal de behandeling verzet worden of zal deze worden overgenomen door een collega.
8. Bij verhindering van een afspraak dient men zich minimaal 24 uur van te voren af te melden, anders zijn wij genoodzaakt de gereserveerde tijd in rekening te brengen.
9. Computers worden uitsluitend door de fysiotherapeut ingesteld.
10. Parkeren op het terrein van Prima Life / Spectrum Medisch Centrum is voor eigen risico.
11. Het is aan te bevelen om uw verzekeringspolis betreffende vergoedingen fysiotherapie goed door te nemen. U wordt zelf geacht de polisvoorwaarden te kennen, u bent hier zelf verantwoordelijk voor.
12. Prima Life stelt zich niet aansprakelijk voor schade aan en/of vermissing van de in dit gebouw of binnen directe omgeving van dit gebouw bevindende eigendommen/bezittingen van bezoekers. Gebruik van de kluisjes is ook op eigen risico.
13. Klachtenregeling: bij problemen of onduidelijkheden, vraag het uw behandelend fysiotherapeut. Desgewenst kunt u contact opnemen met de praktijkhouder of de vertrouwenspersonen. De praktijk is aangesloten bij de onafhankelijke klachtencommissie keurmerk.
14. Indien u opmerkingen en/of, ideeën heeft ter verbetering van onze dienstverlening dan stellen wij dit zeer op prijs. U kunt dit zowel mondeling als schriftelijk aan ons doorgeven.
15. In deze praktijk worden privacy regels gehanteerd volgens de wet WGBO, voor informatie kunt u bij uw behandelend fysiotherapeut terecht.
16. Als de fysiotherapeut bij u thuis komt wordt er verwacht dat u de hygiëneregels in acht neemt, zorgt voor goede ventilatie en eventuele huisdieren opsluit. Tevens dient een goede werkhouding voor de fysiotherapeut mogelijk te zijn.