Via dit nieuwsbericht willen wij u informeren over de aangescherpte maatregelen voor uw bezoek aan onze praktijk. Dit is een aanvulling op ons eerdere bericht

Dragen van een mondkapje bij Prima Life

Door de toename van het aantal COVID-19 besmettingen en het daaruit vloeiend advies vanuit het RIVM, zijn ook wij genoodzaakt om een aantal veiligheidsmaatregelen te nemen. Dit doen wij om voor u en onszelf een veilige omgeving te creëren en eventuele besmettingen te voorkomen.
Wij verzoeken u daarom een mondkapje te dragen wanneer u bij ons in de praktijk komt. Tijdens het sporten hoeft u geen mondkapje te dragen.  

 

Kleedkamer

Vanwege de aangescherpte maatregelen hebben wij de kleedkamers weer moeten sluiten.

Wij verzoeken u daarom om u thuis al om te kleden alvorens u bij ons in de oefenzaal komt voor therapie of fitness. 

Bezetting oefenzaal

Onze oefenzalen hebben een beperkte capaciteit, daarom kan het zijn dat u niet op een voorkeurstijd kan komen voor therapie en fitness.

Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met uw wensen/voorkeuren om bij ons te komen, maar vragen u hierin ook flexibel te zijn. 

Daarnaast blijven de voorschriften gelden om in het geval van verkoudheid/hoesten/groepsverschijnselen en koorts, conform de RIVM-richtlijnen, uw afspraak te annuleren.
Kijk voor meer informatie op de website van het RIVM

Namens het gehele team van Prima Life, bedankt voor uw medewerking!